O bezpečnost vchodových dveří se postará automatický tříbodový zámek

Vchodové dveře jsou branou do domu. V první řadě musí být bezpečné, aby zabránily vniknutí nezvaných hostů. Při jejich výběru je tedy potřeba zohlednit jak konstrukci, tak kvalitu kování, které má na bezpečnost dveří zásadní vliv. Hliníkové dveře LOMAX vám zajistí klid, i když při odchodu zapomenete zamknout.

Nezamkli jste? Žádnou paniku…

Vstupní dveře AKTIV 77 patří na trhu k těm nejodolnějším a svým uživatelům přináší řadu výhod. Snesou extrémní zátěž, takže se můžete spolehnout na jejich dlouhodobý a bezproblémový provoz. Zároveň skvěle tepelně izolují, což se příjemně podepisuje na úspoře energií. A to nejdůležitější? Nemusíte se s nimi bát o svou bezpečnost.

V LOMAXu používáme výhradně bezpečnostní tříbodové kování GU Secury se zamykacími body v horní, středové a spodní části dveří. Na rozdíl od obyčejného zámku, který se uzamkne jen v místě u kliky, uzavře tento systém po otočení klíčem všechny tři body. Ve skutečnosti ale klíčem vůbec otáčet nemusíte.

Zámek GU Secury Automatic, který je ve standardní výbavě našich dveří, se po zavření dveří aktivuje automaticky. Závory zapadnou do rámu a jsou zajištěné proti vytlačení zpět. Nemusíte se tedy vracet z práce, když si uvědomíte, že jste zapomněli zamknout.

Bezdotykové otvírání dveří pro ještě větší bezpečnost

Kromě základní zámkové vložky GU Secury je dveře možné (i dodatečně) vybavit sofistikovaným systémem BioKey® Inside, díky němuž vám k otevření stačí čip, otisk prstu nebo číselný kód. V kombinaci s tříbodovým kováním tak bude váš dům nedobytnou pevností.

vchodové dveře příčkové
Zámkovou vložku je možné doplnit i systémem bezdotykového otevírání dveří.

Dům jako ze škatulky

Životnost, tepelná izolace a bezpečnost nejsou jedinými výhodami dveří AKTIV 77. Aby vzhled vašeho domu působil uceleně, můžete design vstupních dveří sladit s garážovými vraty i okenními rámy. Neomezujte se jen na naši nabídku 24 základních barev a stovek RAL odstínů, ale klidně jděte do detailu. Chtěli byste vchodové dveře falcové, nebo bezfalcové, pískované prosklení nebo nerezové doplňky? Jak budou dveře vypadat, necháme zcela na vás. 

Dekor dřeva je stále v módě

Pokud nehodláte slevit z kvality materiálu a hliník je pro vás volbou číslo 1, nemusíte se hned loučit s představou, že vaše dveře budou „dřevěné“. Stačí si vybrat kašírovací folii s dekorem imitujícím dřevo. Dříve byl populární dub, dnes je v kurzu hlavně:

  • jasan,
  • jilm,
  • mahagon
  • a ořech.

Folie jsou odolné proti oděru, UV záření i nepřízni počasí. Nemusíte mít tedy obavy, že by dveře časem degradovaly.

Montáž dveří svěřte odborníkům

I když si pořídíte ty nejodolnější a nejkvalitnější dveře, neodborná montáž může všechny jejich vlastnosti znehodnotit. Proto je vždy lepší nechat ji na profesionálech. V ideálním případě by instalaci měl provádět technik prodejce, abyste nepřišli o záruky, které se na výrobek vážou.

S výběrem vchodových dveří vám ochotně poradíme na vaší nejbližší pobočce LOMAX, nebo nám můžete zaslat nezávaznou poptávku. Pokud se dohodneme, můžete se spolehnout na odbornou montáž i záruční a pozáruční servis.   

 

Zdroj fotografií: LOMAX

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.