Garážová vrata LOMAX nabízí komfortní ovládání i bezpečné parkování pro všechny motocyklisty

Správné uskladnění motocyklu vyžaduje zejména teplé a bezpečné prostředí. Tyto podmínky zaručí zejména kvalitní garážová vrata. Ta od společnosti LOMAX uživatelům navíc nabízí nebývalý komfort, k jejich ovládání totiž není nutné ani sundávat rukavice.

Jednoduché ovládání

  • Obrovskou výhodou garážových vrat LOMAX je pro motocyklové nadšence zejména komfortní ovládání. Uživatel má na výběr ze dvou druhů dálkových ovladačů, jejich součástí jsou přitom dostatečně velká pogumovaná tlačítka.
  • Díky tomu tak může garážová vrata ovládat přímo v motorkářských rukavicích. Na českém trhu se v tomto směru jedná o unikát. Většina ovladačů jiných výrobců totiž bývá buď příliš velká, nebo má naopak příliš malá tlačítka. Takové řešení však pro motorkáře nepředstavuje kdovíjaký komfort.
  • Ovladač garážových vrat LOMAX lze díky klipse pověsit i na samotnou motorku. Odpadá tedy starost, že by uživatel po dlouhé cestě na motocyklu musel nejprve hledat ovladač a následně sundávat rukavice, aby si mohl garáž otevřít.
  • Největší fajnšmekři si pak mohou nechat na samotných vratech vyrobit také siluetu svého motocyklu. Každý kus garážových vrat LOMAX je totiž vyráběný na míru.
  • Velkou předností je pak i nebývalá bezpečnost vrat, ať už z hlediska vlastního používání či ochraně proti zlodějům. Díky celé řadě moderních prvků platí garážová vrata LOMAX za nejpevnější a nejstabilnější na českém trhu.
Vrata LOMAX jsou bezpečná pro motocyklisty.

 

Sekční či posuvný typ

  • V současnosti nejpopulárnější variantou garážových vrat je takzvaný sekční typ. U něj jsou vrata rozdělena na jednotlivé sekce, které zajíždějí pod strop.
  • Pro motocyklisty mohou být v tomto případě zajímavým řešením vrata posuvná, která fungují na podobném principu jako sekční typ. Jednotlivé sekce se pouze zasouvají do boku garáže.
  • Při vjezdu s motocyklem se tak nemusí otevírat na maximum, ale pouze do té míry, aby do nich uživatel s motorkou pohodlně vjel. Z našich dlouholetých zkušeností máme přitom vypozorováno, že většina motorkářů při uskladnění svého jednostopého vozidla volí parkování vedle automobilu.

Vrata široká pouhých 80 centimetrů

  • Společnost LOMAX je díky výrobě na míru schopná vytvořit i samostatná garážová vrata pouze pro motocykl. Takové řešení je ideální v případě, kdy je pro motorku určená samostatná garáž nebo je součástí velké garáže více samostatných vjezdů.
  • Minimální šířka vrat může být pouhých 80 centimetrů, pro pohodlný vjezd na motocyklu je však potřeba zhruba dvakrát tolik.
  • Garážová vrata LOMAX díky použití nejmodernějších technologií zajišťují ten nejlepší servis pro správnou péči o motocykl. Stroj je udržován v suchu a teple, což zajišťuje zejména izolační polyuretanová pěna s hustotou až 50 kilogramů na metr krychlový.
  • Vrata jsou díky tomu také relativně lehká, a to při zachování výborných tepelně-izolačních vlastností. Chytrá vnitřní konstrukce přerušuje jednotlivé tepelné mosty, tedy místa, kudy uniká největší množství tepla. Tuto vlastnost ocení uživatelé zejména při zazimování svého motocyklu.

Vrata LOMAX jsou bezpečná pro motocyklisty.

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.