Lomax je jedním z předních českých lídrů. Sbírá ocenění napříč soutěžemi

Společnost LOMAX uspěla mezi jihomoravskými firmami s nejlepšími ekonomickými výsledky. Ze soutěže Ocenění Českých Lídrů si odnáší stříbrnou medaili. LOMAX se tak může pyšnit již druhým oceněním v tomto roce. Již v listopadu totiž získal cenu v soutěži Českých 100 nejlepších, která oceňuje firmy, jež dosahují vynikajících a mimořádných výsledků.

  • Do ankety pátého ročníku Ocenění Českých Lídrů se letos přihlásilo 1529 soutěžících.
  • Společnost LOMAX se probojovala do finále mezi 118 nejlepších českých firem. Nejvíce z nich přitom mělo sídlo v Jihomoravském kraji.
  • Společnost LOMAX se mezi tak silnou konkurencí dokázala prosadit a v soutěži nakonec obsadila 2. místo právě v kategorii Jihomoravský kraj.
  • Projekt Ocenění Českých Lídrů je určen pro úspěšné a transparentní české firmy s ročním obratem přes 200 milionů korun a nejméně 50 zaměstnanci.
  • Společnost LOMAX je nově díky výhře nositelem značek Budujeme hrdé Česko a Český lídr.

Letos již druhé ocenění

LOMAX tak navazuje na dřívější úspěch z tohoto roku. V listopadu totiž společnost získala ocenění také ve dvacátém šestém ročníku Českých 100 Nejlepších. Soutěž, kterou pořádá společnost Comenius, odměňuje české firmy, podniky, či společnosti z co nejširšího spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících, mimořádných anebo pozitivně pozoruhodných výsledků.

Společnost LOMAX tak v roce, který významně poznamenala pandemie covid-19 a s ní spojené vládní restrikce, hned dvakrát dokázala, že je významným lídrem na trhu, který pozitivně ovlivňuje tuzemskou ekonomiku.

 

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.