LOMAX vyrobí stotisící garážová vrata. Zákazníkům nabídne zájezd za 100 000 korun

Společnost LOMAX čeká brzy jeden z významných milníků její existence. Zanedlouho totiž vyrobí jubilejní stotisící privátní sekční garážová vrata. Důvod pro oslavy přitom nebude mít pouze LOMAX, ale také šťastlivec, který si tato vrata objedná.

Kromě nového vjezdu do garáže se totiž může těšit i na dárkový poukaz na zájezd od společnosti Student Agency v hodnotě 100 000 Kč, a to dle vlastního výběru.

Mimořádná cena pro jednoho šťastlivce

  • Ve společnosti LOMAX se každým dnem blíží výroba jubilejních stotisících privátních sekčních garážových vrat. Pro své zákazníky si proto v této souvislosti připravila speciální soutěž s mimořádnou hlavní cenou.
  • Vyvrcholení soutěže by mělo nastat v letních měsících, konkrétní datum výhry však ovlivní sami zákazníci. Ten, který si objedná a zaplatí v pořadí 100 000. vrata, získá k nim také dárkový poukaz na zájezd od společnosti Student Agency.
  • Zájezd bude mít stejnou hodnotu jako pořadí vrat, tedy 100 000 Kč. Výherce si přitom bude moci sám vybrat, jak s cenou naloží a do jaké destinace se vydá.
  • Pomyslnému štěstí může jít navíc částečně naproti. Na webu společnosti LOMAX totiž bude k dispozici speciální počítadlo, které bude pravidelně uvádět aktuální počet objednaných sekčních garážových vrat. Cesta k pohádkové výhře tak může být o to snadnější.
Dárkový poukaz LOMAX.

Od firmy v garáží až po 100 000 vrat

  • Pro společnost LOMAX je blížící se jubileum mimořádným úspěchem, kterého dosahuje po 27 letech existence. Právě v roce 1992 začala firma pod vedením jednatele Luboše Dufka v jedné z garáží poblíž současného sídla v Bořeticích fungovat. Postupně se vyprofilovala na jednoho z klíčových zaměstnavatelů ve svém regionu.
  • V roce založení se přitom zaměřovala pouze na prodej žaluzií. Produkce garážových vrat spolu s předokenními roletami přišla na řadu o čtyři roky později, výroba sekčního typu pak až v roce 1998. Do portfolia produktů se pak dále přidaly i venkovní žaluzie a před třemi lety i vchodové dveře.
  • Aby se sekčních garážových vrat mohlo za více než 20 let vyrobit přes 100 000, znamenalo to v průběhu času zejména výstavbu několika výrobních hal a jejich postupné rozšiřování. I díky tomu se LOMAX postupně stal na českém trhu jedničkou v produkci vrat.
  • Přispělo k tomu i několik prvenství v tomto odvětví. Už v roce 2000 byl jedinou českou firmou, která si panely pro sekční vrata vyráběla sama. O 2 roky později pak jako vůbec první na světě představil garážová vrata v imitaci dřeva, která následně udávala trend po více než jedno desetiletí.
  • V současnosti má LOMAX ve své nabídce vrat celkem pět typů. Kromě sekčních je to dále také posuvná, rolovací, dvoukřídlá nebo průmyslová varianta.

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.