Lomax získal prestižní ocenění za kvalitu výrobků. Loni do nových produktů investoval 17 milionů korun

Certifikát potvrzující vysokou kvalitu výrobků udělili v minulých dnech odborníci společnosti LOMAX v rámci hodnocení nazvaném Rating stavebních dodavatelů. Zúročují se tím dlouhodobé snahy dodávat na trh co nejlepší produkty a rozšiřování nabídky, spojené s nemalými investicemi. Jen za loňský rok totiž firma do stavby nových hal a nákupu výrobních technologií investovala 17 milionů korun. Díky tomu mohla začít vyrábět zateplené systémy vstupních dveří, po kterých roste v současné době poptávka.

Rating odborníci sestavili kvůli stále kolísající kvalitě některých stavebních firem či dodavatelů. Certifikát udělený firmě tak dokládá, že její práce je skutečně kvalitní a případný zájemce nemusí mít sebemenší obavy ji oslovit.

Mezi další produkty v nabídce firmy patří zejména:

  • Předokenní rolety. Čím dál populárnější jsou především díky tomu, že kromě stínění zaručují i velmi dobré izolační schopnosti, a to nejen v létě, kdy zabraňují horkému vzduchu v průniku dovnitř, ale i v zimě. Až 30 % tepla totiž může unikat přes okna. Rolety tento problém eliminují. Moderní výrobky jsou navíc navrženy tak, aby představovaly účinnou bezpečnostní překážku pro zloděje. K nezanedbatelným kladům venkovních rolet patří také elegantní design s rozsáhlými možnostmi individualizace a jednoduché ovládání. Díky snadnému vybavení elektrickým ovládáním a případně napojením na centrální systém stačí na jejich vytahování či stahování několik kliknutí na dálkovém ovladači.
  • Venkovní žaluzie. Jejich stále rostoucí obliba je výsledkem především skvělých izolačních schopností, které kromě stínění poskytují. Zadrží totiž až 94 % tepelné energie a jsou skoro desetkrát účinnější než vnitřní typy. Účinně navíc odstíní až 80 % světelného záření, vybrané typy umí zajistit i naprosté zatemnění. Lamely lze navíc nastavit tak, že zevnitř bude sice vidět ven, dovnitř ale nikdo neuvidí. Venkovní žaluzie tím zajistí optimální soukromí. Na přání lze nainstalovat elektrické ovládání, díky kterému bude obsluha velmi snadná.
  • Garážová vrata. Společnost LOMAX vyrábí pět základních variant, které se ještě dále dělí. Zákazník si tak může vybrat přesně to, co potřebuje. Zdaleka nejoblíbenějším typem jsou vrata sekční, která v sobě kombinují několik výhod. Především se jedná o stavební nenáročnost, jednoduché ovládání a moderní design. Renesanci ale v poslední době zažívají i klasická dvoukřídlová vrata, která prošla pečlivým vývojem a mohou být důstojnou alternativou tam, kde není možná montáž například již zmiňovaného sekčního typu. Kromě toho mají všechna vrata LOMAX společné především mimořádné bezpečnostní vlastnosti, které zlodějům znesnadňují, či dokonce téměř znemožňují vloupání.

 

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.