Pořízením příslušenství do domu mimo sezonu lze ušetřit čas i peníze. Díky akci Nakupte chytře i celou pořizovací sumu

Nižší náklady a kratší čekací doba jsou hlavní výhody, kterých může uživatel využít při pořízení příslušenství pro dům mimo hlavní sezonu. Často však volí opačné řešení, zpravidla kvůli dlouhodobým předsudkům. Stínění proto poptává v létě, vytápěcí systémy pak nejčastěji v zimě. Sezónnost je přitom podle odborníků spíše relativním pojmem. Různé prvky domácnosti lze totiž využívat po celý rok.

Největší poptávky během jara a léta

  • Češti uživatelé mají dlouhodobě zafixované, že stavební práce lze provádět pouze mimo zimní měsíce. Odkazují se na takzvanou stavební sezonu. Odborníci však upozorňují, že tento fenomén je spíše přežitkem minulosti.
  • S tímto předsudkem se pojí také pořizování příslušenství, které je součástí pláště stavby. Ať už se jedná o venkovní žaluzie či garážová vrata, uživatelé je nejvíce poptávají na jaře a v létě. Často to však kvůli enormnímu zájmu znamená delší čekací dobu mezi první poptávkou a montáží.
  • I během chladných měsíců je přitom možné na stavbě pracovat prakticky kontinuálně. Pomáhají tomu i mírné zimy v posledních letech.
Garážová vrata LOMAX lze instalovat kdykoliv během roku.

Akce společnosti LOMAX

  • Objednání a instalace v zimním období využívá pouze malé procento uživatelů. Díky celoročnímu působení montážních pracovníků a používání moderních technologií však dnes toto řešení nepředstavuje žádný problém.
  • Jeho nespornou výhodou je kratší čekací lhůta a možnost ušetření velkého procenta nákladů.
  • Společnost LOMAX navíc v tomto období pořádá soutěž Nakupte chytře o výrobky zdarma. Při objednání jakéhokoliv produktu značky LOMAX a odložení montáže na zimu tak mohou uživatelé získat zajímavou výhru.
  • Až do konce února tak mohou soutěžit o vrácení ceny objednaného výrobku do maximální hodnoty 25 000 Kč. V celkem 25 soutěžních týdnech bude vybrán vždy jeden výherce.
Banner Nakupte chytře.

Příslušenství lze využívat i mimo hlavní sezonu

  • Sezónní předsudky se dotýkají i příslušenství v domácnosti. V létě tak uživatelé řeší ochlazování interiéru pomocí klimatizace, s blížící se zimou čím dál častěji poptávají vytápěcí systémy.
  • Velké množství zařízení je přitom možné využívat celoročně. Současné klimatizace již nyní dovedou interiér i vytápět. Předokenní rolety pak v zimě výrazně zabraňují tepelným ztrátám z interiéru.
  • Zbořit sezónní předsudky je nutné i kvůli správné funkci příslušenství v domácnosti. V těchto týdnech roste zájem především o revize kotlů či komínů. Kvůli obrovské poptávce však vznikají dlouhé čekací lhůty.
  • Vlivem toho tak nemusí být včas odhaleny možné závady v systému vytápění. To se ve výsledku projeví nejen na funkci, ale především na komfortu uživatele a výsledných nákladech.
Příslušenství LOMAX využijete i mimo sezónu.

 

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.