Velká soutěž o Opel Crossland X zná své vítěze

Velká soutěž o Opel Crossland X zná své vítěze

Půl roku trvající soutěž o automobil Opel Crossland X je u konce. Slavnostní březnové losování odhalilo, kdo získá klíčky od nového vozu, ale i prémiový smartphone či sbírku fantastických moravských vín.

Video s předání výhry najdete na našem Facebooku, nebo na Youtube.

  • Posledního půl roku měli všichni zákazníci společnosti LOMAX šanci zúčastnit se soutěže o automobil Opel Crossland X.
  • Stačilo jediné – v období od září do února závazně objednat některý z našich výrobků. A následně směřovat instalaci na období od 7. ledna do 15. dubna 2021.
  • Kdo tak učinil, dostal se do osudí, ze kterého byl na konci každého měsíce vybrán vždy jeden šťastlivec. Seznam se tak od září do února zúžil na celkem šest uchazečů. Ti postoupili do závěrečného slosování o nový automobil.
  • Losovat se původně mělo v centrále společnosti LOMAX v Bořeticích za účasti všech soutěžících i vedení firmy. Koronavirová opatření nakonec konání této velké slavnostní akce zabránila, ve finále jsme tedy zvolili o něco komornější variantu.
Předání hlavní výhry v soutěži LOMAX o automobil Opel.

Automobil, cashback či smartphone

  • Losování se 17. března ujal obchodní ředitel společnosti LOMAX Miloslav Kopeček. Hlavní cena – Opel Crossland X – nakonec připadla panu Filipu Musilovi, který si v loňském roce u společnosti LOMAX pořídil sekční garážová vrata Delta.
  • Další dvě místa na stupních vítězů pak obsadily ženy. Paní Jiřina Kozáková na 2. místě měla nárok na cashback v hodnotě 50 tisíc korun z ceny zakázky.
  • 3. místo a spolu s ním nový iPhone SE 2020 pak získala paní Jana Švecová. Na výherce na nemedailových pozicích pak čekala vždy sada fantastických moravských vín.
  • I přesto, že se slavnostní vyhlášení letos nemohlo konat, všechny výherce jsme nedlouho po slosování navštívili, abychom jim výhru předali. Ještě jednou jim touto cestou gratulujeme a přejeme dlouhotrvající spokojenost nejen s výrobky LOMAX!
Předání hlavní výhry v soutěži LOMAX o automobil Opel.

 

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.