Venkovní žaluzie? Dnes moderní a funkční doplněk budov

Léto teprve začíná a teploměry už stoupají do tropických výšin. S tím souvisí také chlazení obytných i kancelářských budov. Klimatizace je sice relativně jednoduchý způsob, jak teplotu interiéru upravit na příjemnou, má ale také řadu nevýhod. Mezi ně patří například vysoká spotřeba elektrické energie, nutnost pravidelného čistění a údržby, nebo zdravotní rizika. Nevhodně nastavená klimatizace může způsobit nachlazení, nebo dokonce angínu.

Je proto vhodné doplnit ji stínicí technikou tak, abyste ji nepoužívali zbytečně mnoho. Následující čtyři body vám představí jeden z nejmodernějších stínicích systémů – venkovní žaluzie.

Moderní venkovní žaluzie od LOMAXu

Ochrana před přehřátím interiéru

  • Základem je vůbec nepustit sluneční paprsky do interiéru. Venkovní žaluzie je zastaví ještě před okny. Jejich široký rozsah nastavení navíc umožňuje regulovat vnitřní teplotu podle potřeby.
  • Plynulá regulace teploty umožňuje příjemný pobyt v interiéru i v největších vedrech.

Světelná pohoda

  • Žaluzie odstíní až 80 % světla. Kromě regulace tepla tedy umožňuje plynulé nastavování lamel vytvořit také optimální světelnou pohodu.
  • Vybrané typy dokáží zajistit také úplnou tmu. Například odpolední odpočinek je tak mnohem snazší.
  • Žaluzie mohou mít motorový pohon a čidlo, které reaguje na vnější světelné podmínky. Prostřednictvím žaluzií je tak možné regulovat osvětlení v domě.

Ochrana soukromí a vaše bezpečnost

  • Lamely lze nastavit mnoha způsoby. Jedním z nich je, že do interiéru sice půjde denní světlo, vidět dovnitř ale nebude. Žaluzie tak slouží i k ochraně soukromí vaší domácnosti.
  • Čidla mohou být naprogramována na změnu regulace během dneOdlišná nastavení v určité denní doby tak odradí případné zloděje, tipující si objekty na vykradení

Moderní design

  • Moderní žaluzie jsou navrženy tak, aby fasádu nerušily, ale naopak doplňovaly. Design lamel žaluzií společnosti LOMAX doplňuje výběr z více typů tvarů lamel a jejich barev, nabízející řešení pro každou stavbu.

Pokud z nějakého důvodu nechcete předokenní žaluzie, má společnost LOMAX řešení i pro vás. Předokenní rolety vám pomohou zajistit optimální podmínky v domácnosti či na pracovišti také.

Předoknenní rolety LOMAX

Venkovní žaluzie naší společnosti můžete snadno poptat zde.

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.