Využijte pro rekonstrukci výrobky LOMAX a získejte k nim dálkové ovládání zdarma

S cestami do zahraničí je to zatím stále komplikované. Zato pustit se do rekonstrukce či modernizace domácnosti je díky příchodu jara možné prakticky ihned. Pokud k tomu v těchto měsících využijete garážová vrata, stínicí techniku či vchodové dveře LOMAX, dostanete k nim ovládací prvky zdarma.

Modernizace domácnosti = větší jistota než letní dovolená

Právě začínající jaro je ideálním obdobím pro realizaci rekonstrukce. Co do jistoty se určitě jedná o výhodnější investici než například rezervace letní dovolené. Navíc můžete využít i výhodného hypotečního úvěru k její realizaci.

Namísto nervozity z prodlouženého zákazu cestování je proto rozumnější věnovat se modernizaci svého bydlení. Vybízí k tomu i teploty, které se v noci dostávají nad bod mrazu, není tedy nutné omezovat se ani ve stavebních pracích. Současné dny představují nejvyšší čas, kdy rekonstrukci začít řešit. Často se přitom nemusí jednat o rozsáhlé opravy. I s výrobky LOMAX je totiž možné domácnost efektivně zmodernizovat a dosáhnout většího komfortu či úspor energií.

Na výběr je z celé řady možností. V rámci speciální jarní akce k nim navíc nabízíme i něco navíc. Každý, kdo využije během jara výrobků LOMAX, k nim obdrží dálkové ovládání zdarma.

stará garážová vrata

    Dárky ke garážovým vratům, stínění i vchodovým dveřím

    • Dobrým příkladem mohou být například garážová vrata, ať už se jedná o variantu Praktik či Delta. Ke každému pohonu vrat – tedy ke každým garážovým vratům – poskytneme jeden dálkový ovladač zdarma.
    • Podobně to platí i u stínicí techniky. Při zakoupení předokenních rolet nebo venkovních žaluzií LOMAX spolu s Tahomou nebo Connexoonem, obdrží zákazník ZDARMA ovladač Smoove Origin io
    • Na tento bonus tak mohou dosáhnout i obyvatelé bytů v panelových domech. Právě tam při modernizací stínění dochází zpravidla k instalaci celkem pěti kusů stínění – tři připadají na jednotlivé pokoje a dva na místnost se vstupem na balkon.
    • V neposlední řadě pak myslíme i na ty z vás, kteří v rámci rekonstrukce pomýšlí na nové vchodové dveře. Ideálně ty hliníkové AKTIV 77 od společnosti LOMAX.
    • Naše vchodové dveře sice zatím dálkově ovládat nejde. V budoucnu ale třeba bude možné i to. Letos na jaře proto zatím ke všem dveřím se čtečkou na čipy poskytneme hned tři čipy zdarma.

    Přednosti výrobků LOMAX

    • Ovládací prvky zdarma však nejsou jediným důvodem, proč po výrobcích LOMAX sáhnout. Všechny naše produkty patří k absolutní špičce na trhu. Skvěle tak poslouží každému, kdo hledá dlouhodobé a kvalitní řešení do své domácnosti.
    • Věděli jste například, že venkovní žaluzie LOMAX zadrží až 96 % sluneční energie a díky tomu tak interiér pasivně ochlazují?
    • Předokenní rolety pak snižují hladinu hluku až o 16 decibelů. Umožní tak klidné spaní i v hlučném velkoměstě.
    • Vchodové dveře LOMAX AKTIV 77 pak vynikají i s prosklením perfektními tepelně-izolačními vlastnostmi. Takzvaný součinitel prostupu tepla má u nich kvalitnější hodnotu než jaká je vyžadována u pasivních domů.
    • Naše vlajková loď – garážová vrata – jsou pak díky unikátní výrobní technologii nejkvalitnější na českém trhu. Kromě skvělých izolačních vlastností vynikají svojí stálostí – nehrozí u nich například odlupování vzorovaných fólií.
    nová garážová vrata

     

    Máte zájem odebírat novinky?

    Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.