LOMAX patří mezi 100 nejlepších českých firem za rok 2022

 

Společnost LOMAX se již třetí rok v řadě umístila v soutěži Českých 100 Nejlepších. Vyhlášení 27. ročníku prestižní soutěže firem, které dosahují mimořádných výsledků, se konalo 2. prosince na Pražském hradě.

 

  • LOMAX se v hlavní kategorii Českých 100 Nejlepších umístil již potřetí.
  • Cílem soutěže je mezi firmami z celé České republiky nalézt, vybrat, zviditelnit a ocenit české firmy, podniky, či společnosti z co nejširšího spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících, mimořádných anebo pozitivně pozoruhodných výsledků.
  • Podstatou vyhodnocení soutěže je součet nominací z 35 tisíc dotazníků. Těch společnost LOMAX obdržela dostatek již třetí rok po sobě a zařadila se tak do žebříčku mezi nejlepší české firmy, kterým letos vévodí ČEZ, a. s.
  • Ocenění v rámci anketní soutěže Českých 100 Nejlepších uděluje panevropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci Comenius již od roku 1996.

Děkujeme

„Moc si vážíme dlouholeté stabilní podpory a za všechny nominace děkujeme. Dokazují, že nás zákazníci i obchodní partneři vnímají jako etablovanou rodinnou firmu,“ řekl jednatel společnosti LOMAX Miroslav Kubík

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.