LOMAX získal ocenění za nejlepší firemní web v Česku

Porota soutěže WebTop100 ocenila nové webové stránky LOMAX, které vyhrály v kategorii Firemní web roku 2022 mezi malými a středními firmami. Projekt LOMAX – nový web s důrazem na brand, použitelnost a zapamatovatelnost, byl navíc porotou shledán jako inspirativní a zajímavý. O to jak vznikal a jaké jsou jeho výsledky jsme se proto podělili s účastníky slavnostního vyhlášení.

Nejlepší hodnocení

  • Společnost LOMAX se svým projektem LOMAX – nový web s důrazem na brand, použitelnost a zapamatovatelnost ovládla v soutěži WebTop100 kategorii Firemní web roku 2022 mezi malými a středními firmami.
  • Porota projekt hodnotila v několika kategoriích, které se zaměřují na první dojem, srozumitelnost, technické zpracování a vizuální vjem. LOMAX v nich získal skvělé skoré 95 %.
  • Projekt byl porotou shledán jako inspirativní a zajímavý. Na konferenci jsme proto společně s autory webu, agenturou Lesensky.cz, dostali příležitost prezentovat case study o tom, jak projekt vznikal, probíhal a jaké jsou jeho dosavadní výsledky.
  • Již dříve se projekt umístil také mezi finalisty Ceny LEMUR 2022.

Web s důrazem na klienty

 

WebTop100 je největší soutěž digitálních projektů v České republice a na Slovensku. Prestižní konference s účastí nejrespektovanějších odborníků a jedinečný projekt, který inspiruje, přináší trendy, vzdělává, umožňuje srovnání s konkurencí a networking.

 

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.