LOMAX se stal certifikovaným poradcem ES-SO Smart Solar Shading

Máme za sebou trénink ES-SO Advisor v Akademii ES-SO, která je evropským neziskovým sdružením pro solární stínění. Účastí v tomto programu jsme získali prestižní certifikaci, která nás opravňuje k poskytování odborného poradenství a návrhů řešení v oblasti inteligentní stínicí techniky.

Co znamená být certifikovaným poradcem ES-SO?

ES-SO je evropská asociace, která se zabývá výzkumem a vzděláváním v oblasti inteligentní stínicí techniky a jejího vlivu na energetickou účinnost a kvalitu života v budovách. Klade si za cíl podporovat řešení vyvinutá v tomto odvětví s ohledem na trvale udržitelný rozvoj a efektivní využívání energie.

ES-SO nabízí školicí programy pro své členy, kteří mají zájem stát se certifikovanými poradci v oboru. Tyto programy jsou založeny na nejnovějších poznatcích z vývoje žaluziírolet a dalších prvků stínění. Absolventi s certifikací jsou oprávněni používat značku kvality „SMART SOLAR SHADING“. Ta reprezentuje výhody stínicí techniky, jako jsou: 
 

Značka kvality Smart Solar Shading
Jakožto absolventi tréninku ES-SO Advisor jsme se stali certifikovaným poradcem v oblasti stínicí techniky, což nás opravňuje užívat značku kvality Smart Solar Shading.

Co to znamená pro naše zákazníky?

Tím, že jsme se stali certifikovanými poradci ES-SO, jsme potvrdili naši odbornost a kvalitu v oblasti inteligentní stínicí techniky. Navázali jsme tak například na ocenění nejvyšší důvěryhodnosti AAA Platinum Excellence. Jsme schopni nabídnout vám to nejlepší řešení na míru vašim potřebám, ať už se jedná o novostavbu či rekonstrukci rodinného nebo bytového domu. Díky našim výrobkům, které zároveň šetří životní prostředí, vám zajistíme optimální komfort a úsporu energií.

Máte zájem o inteligentní stínicí techniku? Rádi vám poskytneme více informací a připravíme vám individuální nabídku. Stačí nám zaslat nezávaznou poptávku nebo navštívit nejbližší pobočku LOMAX.

 

Poptat stínicí techniku

 

Zdroj fotografií: ES-SO

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.