LOMAX své výrobky nově nabízí v prémiovém matném provedení. Jako jediný výrobce na českém trhu

LOMAX do svého sortimentu zařadil unikátní novinku. Své výrobky nyní nabízí také ve speciálním matném provedení. Takzvané kašírování s označením VEKA SPECTRAL bylo doteď na českém trhu nedostupné. LOMAX je tak v současnosti prvním výrobcem vrat, sítí, rolet a AL dveří v tuzemsku, který tyto ultra matné folie nabízí.

Matné domovní příslušenství má jedině LOMAX

  • LOMAX rozšířil své služby o kašírování výrobků ultra matnými foliemi VEKA SPECTRAL.
  • Kašírování je technika, při které se na domovní příslušenství, např. na plastové, hliníkové, dřevěné či kompozitní, nanáší fólie. Tento způsob úpravy byl přitom doposud v tuzemsku nedostupný.
  • Nově si tak zákazníci budou moci vybrat ze 14 variant odolných folií, které se vynikají výbornými technickými a mechanickými vlastnostmi.
  • LOMAX tuto matnou povrchovou úpravu nabízí pro sekční a křídlová vrata, sítě proti hmyzu R50, hliníkové dveře AKTIV 77 a předokenní rolety.

Matné barvy pro moderní domov

  • Zcela nově vyvinutý způsob povrchové úpravy propůjčí plastovým oknům doposud nevídanou estetickou dimenzi.
  • Matné tmavé barvy se nejen řadí mezi nejaktuálnější trendy v architektuře, jsou také mimořádně oblíbené mezi zákazníky. Aktuálně jsou velmi poptávané odstíny šedé, v minulosti pak nejvíce táhly antracit.
  • Ultra matná folie VEKA SPECTRAL kromě moderního designu vyniká také řadou dalších vlastností. Její povrch je na dotek sametově hebký, přitom ale velmi odolný proti poškrábání i vlivům počasí.

Výrobky s touto povrchovou úpravou jsou tak barevně stálé, snadno se čistí, odpuzují nečistoty a navíc na nich nezůstávají otisky prstů.

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.