LOMAX vyrobil stotisící garážová vrata. Jejich majitele zároveň obdaroval zájezdem za 100 000 Kč

Jubilejní stotisící privátní sekční garážová vrata společnosti LOMAX znají své majitele. Ti kromě nového vjezdu do garáže získali také poukaz na zájezd v hodnotě 100 tisíc korun. Slavnostní předání poukazu proběhlo na konci července v Bořeticích.

Společnost LOMAX, která je tuzemským lídrem v produkci garážových vrat, vyrobila v červenci stotisící privátní sekční garážová vrata. Důvod k oslavě přitom neměl pouze LOMAX, ale také šťastlivci, kteří si tato jubilejní vrata pořídili. Kromě zbrusu nového vjezdu do garáže totiž získali také mimořádnou cenu – dárkový poukaz na zájezd od společnosti Student Agency v hodnotě 100 000 Kč dle vlastního výběru.

Slavnostní předání výhry se konalo v úterý 23. července v sídle společnosti LOMAX v jihomoravských Bořeticích, a to za účasti jednatele firmy, pana Luboše Dufka, který výhercům poukaz slavnostně předal. Rodina šťastlivců si přitom svůj zájezd poměrně záhy vybrala a týden po předání poukazu již odcestovala za vysněnou letní dovolenou.

„Pro naši společnost se jedná o jeden z nejvýznamnějších milníků za celkovou dobu existence. Jsme proto rádi, že jsme mohli tento zásadní moment společně oslavit a v rámci toho udělat radost také našim zákazníkům,“ řekl obchodní ředitel společnosti LOMAX Jan Malysz.

Od prodeje žaluzií k pozici tuzemského lídra

Pro společnost LOMAX znamenají stotisící privátní sekční garážová vrata mimořádný úspěch, kterého dosáhla po 27 letech existence. „Právě v roce 1992 začala firma pod vedením pana Dufka v jedné z garáží poblíž současného sídla v Bořeticích fungovat. Postupně se vyprofilovala na jednoho z klíčových zaměstnavatelů ve svém regionu. V roce založení se přitom zaměřovala pouze na prodej žaluzií,“ doplnil Jan Malysz. Produkce garážových vrat spolu s předokenními roletami přišla na řadu o čtyři roky později, výroba sekčního typu pak až v roce 1998. Do portfolia produktů se pak dále přidaly i venkovní žaluzie a před třemi lety i vchodové dveře.

Aby se sekčních garážových vrat mohlo za více než 20 let vyrobit přes 100 000, znamenalo to v průběhu času zejména výstavbu několika výrobních hal a jejich postupné rozšiřování. I díky tomu se LOMAX postupně stal na českém trhu jedničkou v produkci vrat. Toto prvenství přitom drží dodnes.

K dosažení této mety přitom přispělo i uvádění novinek, které do té doby na trhu nebyly k mání. Už v roce 2000 byl LOMAX jedinou českou firmou, která si panely pro sekční vrata vyráběla sama. O 2 roky později pak jako vůbec první na světě představil garážová vrata v imitaci dřeva, která následně udávala trend po více než jedno desetiletí. V současnosti má LOMAX ve své nabídce vrat celkem pět typů. Kromě sekčních je to dále také posuvná, rolovací, dvoukřídlá nebo průmyslová varianta.

Klienti společnosti LOMAX si převzali svoji výhru.

 

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.