Montáž garážových vrat LOMAX zabere méně než 4 hodiny

Nová kvalitní garážová vrata LOMAX vám namontujeme během několika hodin. Ať je léto nebo zima. Díky preciznímu zaměření, kvalitní konstrukci a výrobě na míru mají naši technici hotovo za půl dne. 

Nová garážová vrata za necelý půlden

Rozsáhlejší montáže nejen v rodinných domech mohou trvat i několik dní. A často je nutná přítomnost majitele, kdyby bylo cokoliv potřeba. To aby si jeden vzal dovolenou na celý den. A někdy dokonce na více dní. Díky montáži garážových vrat LOMAX tato starost odpadá. 

Na montáž nových vrat přivezeme kompletní konstrukci vrat a za půl dne máme hotovo. A to především díky pečlivé přípravě a výrobě vrat na míru. Na základě důkladného přeměření garáže vyrobíme konstrukci, která dokonale padne tam, kam má.

A i když je kostra vrat poměrně rozměrná, zvládneme je kompletně namontovat za méně než 4 hodiny

Konečný čas, který nám montáž zabere, se odvíjí od konstrukce vrat, typu použitých pružin i samotného materiálu, do kterého se vrata kotví. Ve finále záleží i na typu vrat, která si pro svoji garáž vyberete. Bude to Home, Praktik, Delta nebo Excellent?

Dosavadním rekordem z hlediska doby montáže garážových vrat LOMAX je čas 3 hodiny a 22 minut.

Proč jsou vrata namontovaná tak rychle?

Precizní úvodní zaměření, důmyslná konstrukce, výroba na míru a spolehliví pracovníci. Díky tomu všemu je montáž garážových vrat LOMAX tak rychlá. A jak vlastně takový montážní (půl)den vypadá? 

  1. Techničtí pracovníci přivezou jednotlivé části vrat na místo.
  2. Během několika minut k sobě spojí jednotlivé sekce.
  3. Věnují se finálnímu dolaďování, aby vrata sloužila bez problémů.

Montáž garážových vrat v každém období

Ať praží sluníčko nebo mrzne. Instalace garážových vrat nám nedělá problém v jakémkoliv počasí i ročním období. Narozdíl od stavebních prací nepoužíváme žádné chemické směsi, které by si neporadily i se silnými mrazy. Při montáži využíváme vrtačky, šrouby, matičky a hmoždinky a nová vrata do garáže nainstalujeme i při při teplotách 15 °C pod nulou.

A jaká je největší výhoda montáže v zimě? Můžete si instalaci naplánovat na kdykoliv a vyhnete se stavební sezóně od jara do podzimu, která je o poznání hektičtější. Zároveň nebudete na nová vrata dlouho čekat. Výrobní linky jsou mimo sezónu méně vytížené, a tak se doba mezi objednávkou a montáží výrazně zkrátí.

Přemýšlíte nad novými garážovými vraty a zajímají vás další informace o vytíženosti linek a předběžných termínech dodání? Kontaktujte nás, nebo se zastavte na jednu z našich poboček.

Zdroj fotografií: LOMAX

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.