Nakupte chytře – podzimní a zimní soutěž společnosti LOMAX opět začíná se startem školního roku

Po velkém úspěchu nedávné soutěže Nakupte chytře se mohou současní i potenciální zákazníci společnosti LOMAX těšit na její druhé vydání. V celkem 25 soutěžních týdnech tak budou moci opět získat výrobky zdarma, a to až do hodnoty 25 tisíc korun. Kromě toho se také mohou těšit na rychlejší možnost montáže.

Nakupte chytře – znovu!

  • Se začátkem září uplyne přesně rok od startu soutěže Nakupte chytře, kterou společnost LOMAX pořádala pro své současné i nové zákazníky. Ti tak mohli během celých 25 týdnů soutěžit o výrobky zdarma v hodnotě až 25 tisíc korun.
  • Celková výherní suma nakonec dosáhla hodnoty téměř 470 tisíc korun, většina výherců tak využila maximální možné částky. Pro velký úspěch tak začátkem září odstartuje druhé vydání této soutěže.
  • Zúčastnit se jí může každý zákazník z Česka i Slovenska. Stačí, aby si v období mezi začátkem září 2019 a koncem února 2020 závazně objednal jakýkoliv výrobek společnosti LOMAX a jeho instalaci směřoval na období od 6. ledna do 13. dubna 2020.
  • Při objednání jakéhokoliv produktu značky LOMAX a odložení montáže na zimu tak mohou uživatelé získat zajímavou výhru.
  • Soutěž bude stejně jako minule probíhat ve 25 soutěžních týdnech, nezměněná zůstane také maximální hodnota jednotlivých výher. Opět tedy platí, že největší šanci uspět budou mít ti, kteří se do soutěže zapojí hned na jejím začátku.
  • Každý týden se totiž sice vylosuje jméno jednoho výherce, ti ostatní však budou ve slosování zůstávat nadále.
Banner soutěže nakup chytře od LOMAX.

Funkce vrat či rolet oceníte i v zimě

  • Kromě významné finanční odměny přináší soutěž Nakupte chytře ještě jednu nespornou výhodu. Ta se pojí se zkrácenou čekací lhůtou mezi objednávkou a samotnou montáží. I přes pravidelnou osvětu se totiž většina zákazníků snaží zajistit si stínicí technikugarážová vrata či vchodové dveře během jara a léta.
  • Někteří to spojují s akutní potřebou zastínění domácnosti či kanceláře během tropického léta, jiní zase vychází z předsudku, že stavební sezona trvá od jara do podzimu. Na příslušenství jako jsou garážová vrata či stínicí technika se však žádná teplotní omezení prakticky nekladou. Je tak možné je instalovat i v zimním období.
  • Právě v nejchladnějších měsících přitom mohou být jednotlivé části pláště stavby nebývale účinné a praktické. Například garážová vrata LOMAX nabízí díky použití nejmodernějších technologií perfektní izolační vlastnosti a přerušení veškerých tepelných mostů.
  • Předokenní rolety zase zabraňují tepelným ztrátám v často nejvíce náchylných místech – u oken. Ve finále tak mohou celkové náklady na vytápění snížit až o 10 procent.

Dřívější zapojení = větší šance na výhru

  • Díky akci Nakupte chytře tak můžete opět získat produkty společnosti LOMAX zcela zdarma či s výrazným cenovým zvýhodněním.
  • Další výhodou pak bude zkrácená čekací lhůta mezi objednávkou a samotnou montáží. Dané příslušenství si navíc budete moci dopředu osahat, abyste objevili všechny jeho funkce a výhody, a naplno ho tak využili nejpozději s nástupem nadcházejícího léta.
  • V neposlední řadě navíc můžete mít při včasném zapojení se do soutěže pro členy své rodiny či zaměstnance v kanceláři zajímavý vánoční dárek.

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.