Jaké vchodové dveře do domu mají zaručenou výdrž? LOMAX AKTIV 77!

Hliníkové dveře AKTIV 77 vynikají prvotřídními izolačními vlastnostmi, prakticky nulovou nutností údržby a nebývalou životností. I díky přítomnosti celé řady bezpečnostních prvků patří mezi absolutní špičku ve své třídě. Tím ale výčet předností nekončí. Přečtěte si, proč jsou právě tyto vstupní dveře správnou volbou pro váš dům.

Budou sloužit celou věčnost

Pořízení vstupních dveří nelze srovnávat s nákupem běžného spotřebního zboží. V ideálním případě se jedná o jednorázovou investici na celý život, takže je podle toho potřeba přistupovat i k jejich výběru. Musí být v první řadě odolné vůči všem okolním vlivům, rozmary počasí počínaje a vniknutím nepovolaných osob konče. Hliníkové dveře AKTIV 77 jsou z tohoto pohledu nejodolnějším typem dveří na trhu.

Díky použitým materiálům se nijak nedeformují ani po delší době používání a svůj tvar a pevnost si drží i za těch největších teplotních extrémů. Jsou také vhodné do velmi frekventovaných prostor, jakými jsou vchody panelových či bytových domů. I při velkém zatížení dosahují životnosti více než 50 let, aniž by polevily ve své funkčnosti. 

Jsou prakticky bezúdržbové

Vliv na dlouhou životnost má mimo jiné velmi snadná údržba. U hliníkových dveří totiž odpadá nutnost pracného konzervování a natírání speciálními přípravky, jako tomu je například u dveří dřevěných. Ušetříte tak čas i peníze. Na běžné nečistoty vám stačí hadřík nebo houbička a čistá voda.

Bezpečnost dveří AKTIV 77 se snoubí s moderními způsoby otevírání

Na vaší bezpečnosti nám záleží, proto mají dveře AKTIV 77 už v základním vybavení zabudovaný tříbodový bezpečnostní zámek GU Security. Body v horní i spodní části a u kliky se zavřou pouhým otočením klíče, který ale nemusíte vůbec použít. V zámku je totiž nastavené automatické zamykání. Pokud si tedy cestou do práce vzpomenete, že jste zapomněli zamknout, zbytečně se nevracejte. Dveře budou nedobytnou pevností.

Jste příznivci moderních technologií a vymožeností, které usnadňují každodenní život? Pak vás určitě nadchne i možnost vybavit vchodové dveře LOMAX systémem BioKey® Inside, díky kterému k otevření stačí otisk prstu nebo čip, případně speciální kód. Naprosté bezpečnosti je tak učiněno zadost.

prosklené vchodové dveře
Vzhled dveří je čistě na vás. Z našeho pestrého vzorníku barev a dekorů, prosklení i kovových doplňků si určitě vyberete.

Teplo zůstane tam, kde má

Díky promyšlené sendvičové konstrukci se můžete spolehnout i na jejich výborné tepelně-izolační vlastnosti. Z dlouhodobého hlediska se vám tak investice do nových dveří vrátí v nákladech na vytápění, protože:

  • tepelné mosty jsou přerušené v profilu, rámu, křídle i v prahu,
  • v rámu je profil doplněný termo-izolačními vložkami,
  • u skleněných dílů pak používáme zateplený profil s trojsklem o celkové šířce 40 mm.

Vzhled dveří si nakonfigurujete podle libosti

Ať máte rádi osvědčenou klasiku, nebo se nebráníte lehké výstřednosti, vaše nové vchodové dveře mohou být naprostým unikátem. Není problém je barevně sladit s okny nebo garážovými vraty, navolit si můžete i nejrůznější prvky prosklení nebo madla a kliky. Design je zkrátka zcela ve vašich rukách. 

V této souvislosti se vyplatí znát i různé typy dveří z hlediska konstrukce, která se podílí na jejich konečném vzhledu a do určité míry i vlastnostech. Můžou být:

  • falcové s profilovanou hranou podél celého obvodu křídlového rámu,
  • bezfalcové, kdy křídlo tvoří rovinu se zárubní a panty jsou v ní skryté,
  • pivotové s excentrickými panty,
  • ale také příčkové, u nichž si výplň můžete nechat rozdělit několika příčkami nebo úplně skrýt rám křídla.

Nechejte si spočítat nezávaznou kalkulaci na dveře LOMAX AKTIV 77. Stačí vyplnit poptávkový formulář, na jehož základě se vám do 3 dnů ozveme.

 

Zdroj fotografií: LOMAX

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.